contacteer mij

Sophie Kramer

Contact Form

Als u contact met mij wilt opnemen, laat het me weten uw vraag, uw vraag is niet zo slecht, maar niet voor mij, ik vind het niet erg te beantwoorden over muismatten in de ochtend, maar ik heb echt niet de zorg over uw vraag die je hebt voor mij. Ook het spijt me echt dat je geen vrouw bent, maar als je er echt over wilt praten, zal ik je vraag graag beantwoorden.

Je moet ook in gedachten houden dat ik alleen de zorg over de informatie die nuttig is voor de lezer en ik ben niet van plan om te schrijven over dingen die ik niet geïnteresseerd ben in, dit is de beste manier om me beter te leren kennen. Bedankt Sophie, voor het geweldige werk en de geweldige informatie. Ook de informatie op deze blog is voorzien voor het gebruik van educatieve doeleinden alleen en vormt geen goedkeuring door een andere website van de blogger of van deze site. Zie de algemene voorwaarden van de blog op www.

Ik ben zeer actief online, vaak in mijn vrije tijd. Ik heb in de software-industrie voor een lange tijd. Momenteel werk ik als software ontwikkelaar in Amsterdam.

Ik weet niet wie de muizenmatten heeft uitgevonden, maar van wat ik weet, verscheen de eerste rond 1864 in een Amsterdamse meubelzaak. Ik ben ook lid van de "Mice that Play" (M.P.P) club in Amsterdam. Wat is een muismat? U een muismat gebruiken om uw computer te bedienen. De muismat heeft een kleine plastic basis met een metalen arm aan de bovenkant van de pad waarop u klikken om de muis te bedienen. Sommige gebruikers staan erom bekend dat ze de muismat "muisachtig" noemen. De term "muis" is een overkoepelende term voor verschillende apparaten die worden gebruikt om uw computer te bedienen. Een typische computermuis kan vier knoppen en één klikker hebben, terwijl een standaardtoetsenbord mogelijk tien toetsen en drie klikken heeft.

Opening Hours